Oude kabels inleveren

Wilt u oude kabels inleveren? Bij A. Theunissen te Wekerom bieden we u een uitstekende prijs voor uw oude kabels. Lever uw oude kabels eenvoudig en snel in op ons terrein in Wekerom, midden op de Veluwe (Gelderland). Wij bieden u een eerlijke en actuele dagprijs voor uw oude kabels.

Ophaalservice

Veel oude kabels en schroot, maar u ziet geen mogelijkheid tot vervoer? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle edelmetalen

Naast uw oude kabels, kunt u ook andere (edel)metalen bij ons inleveren.

Goede prijs voor uw oude kabels

Wij zijn een schroothandel met hoge tarieven en centraal gelegen in Nederland. Dat voelt u in uw portemonnee!

Centraal gelegen

Vanuit heel Nederland zijn wij snel te bereiken door onze vestiging midden op de Veluwe.

De waarde van oude kabels inleveren

Oude kabels zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld kabels met en zonder PVC ommanteling. Beide soorten kunnen bij ons worden ingeleverd.
Oude kabels komen vaak vrij bij het aanleggen, vervangen of verwijderen van een nieuw kabelnetwerk. Ook productie restanten kopen wij graag van u over.

Het inleveren en recyclen van oude kabels kan van grote waarde zijn, zowel voor u als voor het milieu. Wij zorgen er namelijk voor dat de kabels juist gescheiden worden van elkaar en een nieuwe bestemming krijgen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke en actuele dagprijs voor uw oude kabels.

Oude kabels laten ophalen, ook een mogelijkheid!

Onze centrale ligging, midden op de Veluwe, is voor veel van onze klanten een groot voordeel. Zo zijn we namelijk voor velen goed bereikbaar.
Is dit voor u niet het geval? Of ziet u geen mogelijkheid om de oude kabels bij ons te komen brengen? Geen probleem, dan halen we de kabels bij u op. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op, dan komen wij bij u langs met onze kraanauto.

Verzamelt u over een langere periode oude kabels? Of heeft u grote hoeveelheden oude kabels? Dan kunnen wij in veel gevallen kosteloos een container bij u plaatsen. Deze containers variëren van één tot veertig kubieke meter. Vervolgens zijn wij in staat binnen één werkdag de container te legen of verwisselen. Neemt u ook hiervoor telefonisch contact met ons op.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.