Non-Ferro Metalen

Ook voor het inleveren van non-ferro metalen kunt u bij A. Theunissen terecht. Op ons terrein in Wekerom, midden op de Veluwe, levert u uw non-ferro metalen gemakkelijk en snel in. Uiteraard staat hier een actuele dagprijs tegenover.

Ophaalservice

Veel koper, maar u ziet geen mogelijkheid tot vervoer? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle edelmetalen

Naast uw oude ijzer, kunt u ook andere (edel)metalen bij ons inleveren.

Goede prijs voor uw oud ijzer

Wij zijn een schroothandel met hoge tarieven en centraal gelegen in Nederland. Dat voelt u in uw portemonnee!

Centraal gelegen

Vanuit heel Nederland zijn wij snel te bereiken door onze vestiging midden op de Veluwe.

Wat zijn non-ferro metalen?

Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten. Deze metalen zijn hierdoor niet magnetisch en roesten niet weg.
Een voorbeeld hiervan is aluminium. Aluminium wordt vanzelf zeer snel bedekt met een kleine laag oxidatie. Dit laagje zorgt ervoor dat roest het aluminium niet aan kan tasten. Dit is niet alleen het geval voor aluminium, maar voor alle non-ferro metalen.

Welke metalen zijn nu non-ferro metalen?

  • Aluminium
  • Lood
  • Koper
  • Messing
  • Zink
  • RVS
  • Brons

Inleveren & recyclen bij A. Theunissen

Wilt u uw non-ferro metalen laten recyclen? Lever deze dan bij ons in. We zijn gevestigd aan de Koperensteeg 35 te Wekerom. Midden op de Veluwe gelegen, dus een centraal punt in Nederland.

Wanneer u aankomt op ons terrein, wegen we uw voertuig inclusief de metalen die u in wilt leveren. Vervolgens helpen we u met het lossen van de metalen. Voor grote hoeveelheden maken we gebruik van onze overslagkranen. Hierna wegen we uw voertuig nogmaals, maar dan zonder de metalen. Zo kunnen we het nettogewicht van de metalen berekenen. Tenslotte betalen we u een actuele dagprijs. We kunnen u uitbetalen per bank, maar ook contant.

Ziet u geen mogelijkheid om de metalen naar ons te brengen? Dan halen we de metalen bij u op. Neem contact met ons op, dan komen wij langs met onze kraanauto’s. Daarnaast kunnen we voor een langere periode containers plaatsen op uw terrein.

Bent u benieuwd naar de dagprijs voor onze non-ferro metalen? Neem dan contact met ons op. Voor een directe reactie kunt u ons het best telefonisch bereiken. Heeft u andere vragen? Ook dan staan we u graag te woord.