Metalen verkopen

Wilt u uw metalen verkopen? Of uw schroot of plastics? Dan bent u bij A. Theunissen te Wekerom aan het juiste adres. U levert uw metalen snel en eenvoudig bij ons, en krijgt er ook nog eens een mooie vergoeding voor terug. Wij zijn u graag van dienst.

Welke metalen verkopen?

Bij ons kunt u eigenlijk alle metalen verkopen. Aluminium, lood, ijzer, staal, brons, koper, messingen, zink, etc. Vervolgens maken we ook weer onderscheid tussen vijf verschillende soorten ijzer. Daarnaast kunt u ook plastics en kabels die u kwijt wilt bij ons inleveren.

Voor ieder soort metaal, schroot of plastics is er bij ons een actuele dagprijs beschikbaar. Zo bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor de metalen, schroot of plastics die u bij ons inlevert.
Wilt u inleveren in grote hoeveelheden? Belt u ons dan eerst even, zodat wij u een goede prijs kunnen bieden.

Hierboven zijn een aantal van de metalen, schroot en plastics weergegeven die u bij ons kunt verkopen. Echter zijn dit dus niet enige materialen die u bij ons in kunt leveren.

Wij kunnen uw koper ook ophalen!

We zijn gevestigd in Wekerom, midden op de Veluwe. En dus ook middenin Nederland. Veel van onze klanten zijn hier erg tevreden over. Dankzij onze centrale ligging zijn we namelijk voor het grootste deel van Nederland goed bereikbaar.

Bent u niet in staat om uw schroot, metaal of plastics naar ons terrein in Wekerom te brengen? Geen probleem, dan halen wij het bij u op. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Onze kraanauto komt bij u langs en haalt hetgeen u in wilt leveren bij u op.

Daarnaast kunnen wij voor een langere periode een container bij u plaatsen, zodat u hier uw metalen in kwijt kunt. Deze containers zijn beschikbaar in allerlei maten, en kunnen in veel gevallen kosteloos geplaatst worden. Vervolgens zijn wij in staat deze containers binnen één werkdag te legen en verwisselen.

Heeft u overige vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.